Anouk Bogaard naar ADO Den Haag

Trots!

Dat zijn we vanuit de begeleiding van de JO16. Trots op onze Anouk die het gepresteerd heeft om vanaf volgend seizoenvoor 100% de overstap naar ADO te mogen maken, waar ze uit zal gaan komen in de MO16. Een hele prestatie, want de concurrentie was groot. Toch heeft ze het klaar weten te spelen en dat verraste ons dan eigenlijk weer helemaal niet. Waarom niet? Ik weet niet of jullie Anouk misschien een beetje kennen, maar zeg je “doorzetter”, dan zeg je “Anouk”!Nooit opgeven om je doel te bereiken Anouk, zo hebben we je leren kennen de afgelopen jaren. 

Vorig seizoen speelde Anouk nog met dispensatie in de JO13-1 bij KMD, maar dit seizoen ging ze vervolgens (vervroegd) door naar de JO16-1. Anouk is een sterke verdediger pur sang,die fysiek in de meeste gevallen niet onderdoet voor haar tegenstanders (toch meestal jongens) in de JO16. Natuurlijk wordt het op deze leeftijd steeds lastiger om als meisje tegen jongens te voetballen, dus wanneer dat wekelijks van je gevraagd wordt, moet je ook mentaal wel ijzersterk zijn. 

Die combinatie van fysieke en mentale kracht én voetbaltalent zijn de ingrediënten voor een mooie toekomst bij jouw nieuwe club! Heel KMD gunt het je van harte en bovenal vinden wij dat je het écht verdient, Anouk!

Veel succes gewenst namens de gehele staf van de JO16.

1000030600 1000030600