LED-verlichting veld 3

Afgelopen week leek het er even op dat de ledverlichting op veld 3 functioneerde. Echter na de hevige regenval van donderdag is een nieuwe stroomstoring opgetreden waardoor de lampen uitvielen. Hierdoor kon wederom het veld niet meer gebruikt worden om te trainen.

Op vrijdag hebben we de gemeente uitgebreid gesproken over de situatie waar we inmiddels drie weken in zitten. In dat gesprek gaven zij aan, er alles aan te doen om de verlichting a.s. maandag weer volledig te laten werken. 

Na het gesprek met de gemeente is afgelopen vrijdag door het installatiebedrijf de elektra in de meterkast nagekeken.

Maandag a.s. zullen vanaf 7:30 uur alle lampen weer vervangen worden inclusief alle armaturen waar verbeterde aansluitingen in zitten. We hopen dat daarmee alle problemen zijn opgelost. Desalniettemin willen we voor komende week het trainingsschema omdraaien. Zodat de teams die normaal op veld 3 trainen, komende week op veld 4 trainen en vice versa. De teams die normaal op veld 3 staan hebben de afgelopen drie weken minder kunnen trainen en we willen op deze manier het leed enigszins verdelen.

Wij zullen de activiteiten dagelijks blijven volgen en dagelijks overleg voeren met de gemeente. Via de website zullen we jullie regelmatig op de hoogte stellen over de voortgang. 

 

Let dus op het nieuwe trainingsschema want je traint op een ander veld komende week!

 

download (1) download (1)